Inspired moments   /   seconds
2166638
KDO:

APEROL

KAJ:

ORGANIZACIJA MANJŠIH DOGODKOV V RAZLIČNIH LOKALIH

Na oranžno obarvanih dogodkih na različnih lokacijah, kamor zahajajo večje družbe, predvsem ustvarjamo dobro vzdušje. Dobro razpoložena družba, pozitivno ozračje, zadovoljni obrazi … Odlična glasba, okusna hrana v slogu italijansko postrežbe, kot so pršut, olive in sir … Ter seveda Aperol Spritz! Prijetno razpoloženje dopolnimo še s simpatičnimi hostesami, fotografijami in nagradami v slogu Aperola. In večer je popoln.

FANY & MARY

V Fany & Mary smo pripravili pravo italijansko doživetje. Z dobro družbo, hrano in pijačo smo v barvah Aperol Spritza prijetno popestrili poletne popoldneve in večere v centru prestolnice. Pravo Aperol Spritz doživetje smo imeli tudi v Solistu in na Cutty Sark pikniku, kjer smo goste razvajali s prigrizki, glasbo in super družbo.

SOBA 102

V sodelovanju s Sobo 102 smo odprli njihove Aperitivo četrtke. Večer, v katerem so predstavili svoj prav poseben cheese cake – Aperol cheese cake, smo popestrili s simpatično opremo prostora v Aperol stilu ter vedno nasmejanimi in energičnimi hostesami. 

V Sobi 102 nas lahko najdete vsak prvi četrtek v mesecu - v družbi Aperola seveda.