Inspired moments   /   seconds
2166639
KDO:

MICROSOFT SLOVENIJA

KAJ:

MICROSOFT NT KONFERENCA – Organizacija največje in najuspešnejše tehnološko-poslovne konference v Sloveniji. Konferenco organiziramo od leta 2014 naprej.

Podjetje Microsoft vsako leto na svoji NT konferenci predstavlja IT smernice in uporabnost tehnologije, pa tudi vse več poslovnih vsebin in uspešnih primerov digitalne poslovne preobrazbe. NT konferenca združuje domače in tuje strokovnjake s področja tehnologije in poslovnega sveta, odkriva informacijske trende in predstavlja rešitve poslovnim izzivom. Namen konference je predvsem širjenje znanja, iskanje rešitev, izboljševanje poslovnih procesov, povezovanje in druženje ljudi ter konstruktivna izmenjava informacij.

V letu 2014, ko smo prevzeli organizacijo konference, smo zasnovali nov, prenovljen koncept dogodka, ki smo ga iz leta v leto le še dodatno nadgrajevali. 21. NT konference, ki je bila maja 2016 v Grand Hotelu Bernardin v Portorožu, se je udeležilo kar 2011 udeležencev, ki so novo znanje pridobivali na več kot 160 predavanjih, predstavljenih s strani preko 150 priznanih strokovnjakov s tehnološkega in poslovnega področja. 

Več o NT konferenci: http://www.ntk.si/

Poleg NT konference za Microsoft Slovenija organiziramo tudi ostale manjše dogodke, tako za zunanje obiskovalce kot tudi partnerske dogodke.

UČINEK:
  • 2011 udeležencev
  • 160+ predavanj
  • 150+ govorcev